If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз също и направих оглед преди да купя моята, но не останах особенно очарован, колата не е на реални километри и джамбаза умело укрива за интервенций по нея. То затова и цената е такава , а да не говорим че обявата седи от сума време.
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Аз също и направих оглед преди да купя моята, но не останах особенно очарован, колата не е на реални километри и джамбаза умело укрива за интервенций по нея. То затова и цената е такава , а да не говорим че обявата седи от сума време.
Тая кукла... И аз мога да потвърдя че не е на реални километри - сега волана е като на кола на над 150 поне, така че не може да не са й бутнали малко, въпроса е колко От дясната страна има голяма деруга от ключ през калника и двете врати, така че е и за боя. В салона имаше 1-2 изгаряния с цигарга, втория път джамбазина ми се фали че едното го запълнили. Иначе като изключим твя салона беше в добро общо състояние, нямаше счупено не беше омурдарен.
Запали малко трудно и в првия момент малко се чудеше да не угасне и оборотите й потъваха, после се оправи. Помня че натисках съединителя и се ослушвах за шумове и май беше позапочнал да се се чува като е на полусъединител, ама тва не мога да го каза със сигурност, щото я гледах преди 4 месеца, а не й обърнах чак такова внимание.
Като цяло джамбазка кола, ама хубавото че е на по-малко години и за тва не е имало време да е крайно съсъипана.
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015 Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997[Ex]
Здравейте колеги
искам да ви попитам има ли някой притежател на жулиета 1.8tbi QV и ако има да ми каже какъв е реалният разход в градски условия по точно в софия.
Благодаря предварително
като цяло се търси кола която да върви прилично и разхода и да е макс 10 градско че вече ме боли глава от високи разходи. като цяло съм се насочил към 170 коня независимо бензин или дизел там не е много голяма разликата.
10 и да искаш няма да е ако е тази 1.75 ако не е по-малките мотори
Взимах 2.0 жтдто и си цар 7-8 макс ти гори градско! Те вече са доста са икономични е то даже мисля че има и колеги с такива да кажат иначе само хубави неща чувам за новите жужки успех с избора и да я покажеш. Моята следваща живот и здраве ще е 2.0 дизела (не знам кой от 3те варианта ) ти гледал ли си някой конкретно? Втора ръка или нова?
147 1.6TS 2005 120bhp.
The beauty is real...you just have to find it!
нова задължително за да ми е мирна главата следващите 5 години. просто не ми остава време да отида до ауто италия че са на другия край на света . може и да е на година на малко километри и пак задължително с гаранция но не знам дали тук се предлагат такива а в сайта им няма нищо по този въпрос
така е но при положение че дневно имам над 100км не е много готин финансовия резултат на края на месеца
Ми при такова положение дизела е по добрата опция .. съседката има дизелчето 2.0 прекрасно върви много харчи малко .. напълно отговаря на изискванията ти ..
Точно и това и аз му казах..има 3 варианта за коне така че да се прецени! Вземаш дизелака и си цар..кеф ти разход..кеф ти DNA системата..сичко чук дет се вика
147 1.6TS 2005 120bhp.
The beauty is real...you just have to find it!
Comment